Doe mee

Met elkaar kunnen we een groot verschil maken

Schonere kust

Samen met jou gaan we voor een schone kust. Iedereen kan meedoen. Kom in actie of doneer. Jij kiest de manier die het beste bij je past.

Kom in actie

Ga mee jutten

Ben je op of ga je naar de Wadden en wil je tijdens je bezoek het wad of strand schoonmaken? In onze agenda vind je een grote variatie aan opruimactiviteiten en daar komen steeds meer bij! Of je nu jong of oud bent, van een rustige wandeling houdt of juist fysieke uitdaging zoekt, er is voor ieder wat bij.

Bekijk de agenda

Steun jut

Doneer voor meer

Jut is in 2019 gestart op het eiland Terschelling. Het initiatief breidt zich dankzij het enthousiasme van steeds meer ondernemers en organisaties inmiddels geleidelijk uit over het hele waddengebied. Stap voor stap werken we zo aan een schoner Werelderfgoed Waddenzee. Help jij mee onze droom te realiseren? Elke financiĆ«le bijdrage – hoe klein ook – is van harte welkom.

Doneer

Duurzaam op pad

Bestel de juttas

Een herbruikbare tas om mee te jutten, gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Dat is de juttas. De opbrengst van de verkoop van deze tas gaat rechtstreeks naar jut. Zo draag je op meerdere manieren bij een aan schone kust.

Helaas is de juttas op dit moment uitverkocht. Zodra er weer nieuwe voorraad is, laten wij dat weten!

Meer over de juttas